Νοεμβρίου 27, 2020

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

ΛΕΩΝ: Ευχαριστήριο προς τους Χορηγούς του Συλλόγου

Η Διοίκηση του ΛΕΩΝ Α.Σ. Μεσολογγίου αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια τους παρακάτω χορηγούς, η βοήθεια των οποίων αποτελεί καταλυτικό παράγοντα στην βιώσιμη λειτουργία του Συλλόγου και ιδιαίτερα στις αυξημένες οικονομικές ανάγκες που έχουν προκύψει λόγω της συμμετοχής της αντρικής ομάδας μπάσκετ στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας.

Η ευγενική χειρονομία των χορηγών μας, μας δίνει δύναμη και αισιοδοξία για την απαιτητική συνέχεια.

Τους ευχαριστούμε θερμά. Συγκεκριμένα,

-Το φίλο του Συλλόγου μας κ. Θεόδωρο Βούλγαρη, ιδιοκτήτη του καταστήματος BOULGARIS HOME COLLECTION, υφάσματα επιπλώσεων, κουρτίνες, ταπετσαρίες και είδη διακόσμησης, ( http://www.boulgarishome.gr/) που εδρεύει στο Αγρίνιο.

-Τον φίλο του Συλλόγου μας Οικονομολόγο κ. Καραδημήτρη Νικόλαο, ιδιοκτήτη και επιστημονικό υπεύθυνο στην εταιρία e-logistiki ( www.e- logistiki.gr ), παροχή εξειδικευμένων λογιστικών, φοροτεχνικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών σε επιχειρήσεις, οργανισμούς και ιδρύματα, που εδρεύει στο Χαλάνδρι Αττικής.

-Τον φίλο του Συλλόγου μας κ. Μουρκογιάννη Νικόλαο, ιατρός ακτινολόγος-ακτινοδιαγνώστης - ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ - Ακτινολογική Διάγνωση, που εδρεύει στο Μεσολόγγι και στον Αστακό.

-Την κλινική DK Dental και τους εξειδικευμένους οδοντιάτρους κ. Διαμαντόπουλο Χρήστο – Περιοδοντολόγο ( τ. Πρόεδρος του Συλλόγου ) και κα Καλογερογιάννη Λαμπρινή – Προσθετολόγο, παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών πρόληψης, διάγνωσης και θεραπείας, η οποία εδρεύει στο Μεσολόγγι και στο Αγρίνιο.

-Τους φίλους του Συλλόγου μας, αδερφούς Διονύση και Γιάννη Βισβίκη και το κατάστημά τους, All day bar restaurant Alatiera, στο λιμάνι Μεσολογγίου.

-Το φίλο του Συλλόγου μας, κ. Τζινιέρη Δημήτρη, ιδιοκτήτη του καταστήματος Jenio – Coffee & Spirit, στον πεζόδρομο της Χαριλάου Τρικούπη στο Μεσολόγγι.