Φεβρουαρίου 12, 2026

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Σε αγώνες στίβου συμμετείχε η ομάδα στίβου του Χαρίλαου Τρικούπης

Το Σάββατο 1/02 έγινε στην Πάτρα (ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ) Προπονητική-Αγωνιστική Ημερίδα Κλειστού Στίβου.

Ο στίβος του Χαρίλαου Τρικούπη, πιστός στις καταστατικές του αρχές για διάδοση και προώθηση του στίβου, συμμετείχε στους αγώνες αυτούς με την ταλαντούχα αθλήτρια του, Λυκούδη Ανδριάννα.

Η Λυκούδη Ανδριάννα έτρεξε στα 60μ. Κορασίδων (Είναι η κατηγορία της) και τερμάτισε στην Τρίτη (3η ) θέση με χρόνο 8΄΄.28, επίσης έτρεξε κι στα 60μ. Γυναικών όπου τερμάτισε στην τέταρτη θέση(4η) με χρόνο 8΄΄.31

Κάνοντας ένα ελπιδοφόρο ξεκίνημα και αφήνοντας υποσχέσεις για καλύτερο αγωνιστικό μέλλον στους επόμενους επίσημους αγώνες.
Δυστυχώς η εποχική γρίπη και προπονητικοί τραυματισμοί δεν επέτρεψαν την συμμετοχή και άλλων αθλητών-τριών του συλλόγου στους αγώνες αυτούς.
Να ενημερώσουμε τέλος ότι στην Πάτρα θα διεξαχθούν:
Α) Μια ακόμη προπονητική ημερίδα κλειστού στίβου μικρών ηλικιών (10 ΕΩΣ 14 ΕΤΩΝ), Σάββατο απόγευμα 8/02.
Β) Αναπτυξιακή αγώνες ανώμαλου δρόμου στο ΕΛΟΣ ΑΓΥΙΑΣ (ΠΑΤΡΑ) όλων των κατηγοριών, Κυριακή 9/02.
Και στους δυο αυτούς αναπτυξιακούς και προπονητικούς αγώνες ο στίβο του Χαρίλαου Τρικούπη θα συμμετάσχει με τουλάχιστον δώδεκα(12) αθλητές-τριες, στοχεύοντας στο να αποκτήσουν οι αθλητές-τριες του αγάπη για το στίβο και εμπειρίες, που θα τους βοηθήσουν στο να εξελιχθούν αθλητικά.

ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ