Φεβρουαρίου 26, 2021

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Ο Σπύρος Κατσαβός στην διεκδίκηση για την προεδρία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κάνοε Καγιάκ

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου Nautical Club Messolonghi ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του επίτιμου προέδρου του Ομίλου Σπύρου Κατσαβού για την προεδρία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κάνοε Καγιάκ.
Ακολουθεί η ανακοίνωση όπως αναρτήθηκε

O Ν.Ο.Μεσολογγίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι στηρίζει το μέλος και επίτιμο πρόεδρο του Σπύρο Κατσαβό , στην απόφασή του να διεκδικήσει την προεδρία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κάνοε Καγιάκ στις επικείμενες αρχαιρεσίες της. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Το Δ. Σ. του Ν. Ο. Μεσολογγίου

 

Σύντομο βιογραφικό

Ο Σπύρος Κατσαβός γεννήθηκε στο Μεσολόγγι το 1967.

Γέννημα - θρέμμα της Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου ερωτεύτηκε το υγρό στοιχείο και ασχολήθηκε από μικρός με το Ναυταθλητισμό τον oποίο έκτοτε υπηρετεί, είτε ως αθλητής της κολύμβησης και του water polo είτε ως μέλος του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου.

Υπηρέτησε τον όμιλο από διάφορες θέσεις Έφορος Κολύμβησης -Πόλο, Έφορος Κανόε –Καγιάκ και ως πρόεδρος του Ν. Ο. Μ. από το 2000 έως το 2009.

Επί των ημερών του ο σύλλογος αναπτύχθηκε, δημιουργώντας νέα τμήματα και κατασκευάστηκαν οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του ομίλου στο λιμάνι Μεσολογγίου.

Διακρίνεται για την αφοσίωσή του στα τμήματα υποδομών του ομίλου και την εθελοντική του δράση.

Επαγγελματικά ο Σπύρος Κατσαβός δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο της εστίασης (Αράχωβα, Μεσολόγγι, Μύκονο) και της αργυροχρυσοχοΐας, ενώ έχει υπάρξει και γνωστός εκπαιδευτής ΣΚΙ στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού , με γνωστούς αθλητές του χώρου να έχουν πάρει τα πρώτα τους μαθήματα από αυτόν.

Από το 2018 με ομόφωνη απόφαση του Δ. Σ. του Ν. Ο. Μ. έχει ανακηρυχτεί επίτιμος πρόεδρος του.