Απριλίου 21, 2021

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Επανεκλογή Τάκη Παπαχρήστου στην εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ & Διονύση Βισβίκη

Στις εκλογές για την ανάδειξη της εκτελεστικής επιτροπής της Ε.Π.Ο, ο ΤΑΚΗΣ  ΠΑΠΑΧΡΉΣΤΟΣ επανεξελέγη μετά από μια επιτυχημένη θητεία, ως υπεύθυνος των εθνικών ομάδων και θα είναι στο πλευρό του νέου προέδρου και εμβληματικού αρχηγού της Εθνικής Ελλάδος , ΘΟΔΩΡΗ ΖΑΓΟΡΆΚΗ.

 

Στην τακτική εκλογική Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, που διεξήχθη με συμμετοχή 66 εκπροσώπων, Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων, Ποδοσφαιρικών Ανωνύμων Εταιρειών και Επαγγελματικών Λιγκών, ο Τάκης Παπαχρήστος έλαβε 50 ψήφους και εκλέχτηκε στο ΔΣ της ομοσπονδίας.

 

Μια ακόμη αναγνώριση για το Αιτωλοακαρνανίκο ποδόσφαιρο, είναι η εκλογή του προέδρου της ΕΠΣΝΑ, Τάκη Παπαχρήστου ως αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΕΠΟ στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Ο κ. Παπαχρήστος από την προηγούμενη θητεία του έως και σήμερα είναι μέλος στην επιτροπή ΟΥΕΦΑ για την ανάπτυξη των ακαδημιών.

 

Η αναγνώριση αυτής της επιτυχημένης θητείας και της άξιας εκπροσώπησης του Αιτωλοακαρνανίκου ποδοσφαίρου, επισφραγίστηκε με την εκλογή και του αντιπρόεδρου της ΕΠΣΝΑ , ΔΙΟΝΥΣΗ ΒΙΣΒΙΚΗ ως αναπληρωματικό μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ .

 

Ευχόμαστε όλοι καλή θητεία στον Τάκη Παπαχρήστο και τον Διονύση Βισβίκη και να προσφέρουν τα μέγιστα από τα πόστα που θα αναλάβουν στο πλευρό του προέδρου Θοδωρή Ζαγοράκη !