Μαϊος 26, 2020

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Φάκελος τηλεδιάσκεψη - Πυρά κατά της Δημοτικής Αρχής Μεσολογγίου

Δικαίως δέχεται τα πυρά η δημοτική αρχή Ι.Π. Μεσολογγίου, από τις υπόλοιπες παρατάξεις, όσον αφορά τις τηλεδιασκέψεις στα δημοτικά συμβούλια. Αφού μόνο ως προσπάθεια αποφυγής διαλόγου και λήψη αποφάσεων μειοψηφικά, μπορεί να εκληφθεί η επιμονή της δημοτικής αρχής για συμβούλια «δια περιφοράς» και όχι μέσω τηλεδιασκέψεων.

Επιβεβαιώνονται με αυτόν τον τρόπο και τα λεγόμενα του ανεξάρτητου, πλέον, δημοτικού συμβούλου κ. Διαμαντόπουλου Σπυρίδωνα, ότι «ο Δήμαρχος δεν αντέχει την αντίθετη άποψη»!! Επίσης, δίκαια διαμαρτύρεται η Πρόεδρος της Κοινότητας Μεσολογγίου, κα Δασκαλή Όλγα, αφού ο Δήμαρχος δεν έχει απαντήσει σε κανένα από τα 15 ηλεκτρονικά μηνύματά της.

Ο επικεφαλής της «Συμμαχίας για το μέλλον» κ. Σκαρμούτσος Παντελής και η Πρόεδρος της Κοινότητας Μεσολογγίου και επικεφαλής της παράταξης «Για την Κοινότητα Μεσολογγίου» κα Δασκαλή Όλγα ζητούν να επανεξεταστεί το θέμα της τηλεδιάσκεψης, ενώ ο δημοτικός σύμβουλος κ. Κοτσόργιος Δημήτριος αρνείται να συμμετάσχει στη διαδικασία «δια περιφοράς».

Κάθε εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος, διαθέτει ένα ηλεκτρονικό μέσο, που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει για την τηλεδιάσκεψη. Κινητά-Tablet-Laptop- Ηλεκτρονικοί υπολογιστές, δεν υπάρχουν στη ζωή μας μόνο για Facebook-Instagram- Twitter!! Αν κάποιος δεν είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει ένα ηλεκτρονικό μέσο το 2020, που παιδιά δημοτικού σχολείου, απέδειξαν ότι μπορούν, τότε μάλλον δε θα έπρεπε να βρίσκεται στη θέση ενός συλλογικού οργάνου λήψης αποφάσεων, όπως είναι το Δημοτικό Συμβούλιο.

Προφητική υπήρξε η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ για τις τηλεδιασκέψεις, με αφορμή την αποτυχημένη, καθ’ ημάς, επίσκεψη της δημοτικής αρχής Μεσολογγίου στην Κύπρο.

Πράγματι, προ καιρού είχαμε αναφερθεί στο ταξίδι της δημοτικής αρχής στην αδελφοποιημένη πόλη της Μόρφου, της μαρτυρικής Κύπρου και στο ότι δεν χρησίμεψε σε τίποτα στους πολίτες του Δήμου Μεσολογγίου και δεν αποκόμισαν κανένα όφελος οι δημότες του Μεσολογγίου, αφού το μόνο που «εισέπραξαν» από αυτήν την επίσκεψη, ήταν ένα ψυχρό δελτίο Τύπου.

Είχαμε προφητικά σχολιάσει, ότι ακόμη και οι επισκέψεις σε τέτοια μαρτυρικά μέρη, του δημάρχου και των συν αυτώ συμβούλων, πρέπει να αγγίζουν όλη την κοινότητα του δήμου, των νέων και των πολιτών και να γίνονται κοινωνοί σε τέτοια θέματα, αφού μπορούσαν με τηλεδιασκέψεις, που ξαφνικά τώρα όλοι κάνουν χρήση, να δώσουν άλλη διάσταση στο γεγονός και να ωφεληθούν αντίστοιχα και οι δύο πλευρές.

Καθ’ ημάς λοιπόν, στέφθηκε με αποτυχία η επίσκεψη στην Κύπρο και με αφορμή αυτό το γεγονός, ελπίζουμε στο μέλλον η δημοτική αρχή Μεσολογγίου, πριν τρέχει να αναρτά φωτογραφίες στο facebook, καμαρώνοντας, να το «ψάξει» λίγο περισσότερο το θέμα και να μη μένει στο επιφανειακό φαίνεσθαι.

Για του λόγου το αληθές, διαβάστε το άρθρο στο σύνδεσμo που ακολουθεί

https://www.eleftherifoni.gr/%CE%B1%CE%BB%CE%B3%CF%8C%CF%81%CE%B9%CE%B8%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CF%83%CE%BA%CE%AD%CF%88%CE%B7%CF%82/110-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CF%8C%CE%B7%CF%87%CE%BF-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CE%BA%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CF%8E%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD-%CE%B1%CE%B4%CE%B5%CE%BB%CF%86%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B9-%CF%80-%CE%BC%CE%B5%CF%83%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%BF%CF%81%CF%86%CE%BF%CF%85.html