Σεπτεμβρίου 23, 2023

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

«Η Πολιτική είναι σοβαρή υπόθεση και προσφορά» το νέο βιβλίο του Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής

 

 

 Αγαπητοί Αναγνώστες

 

Η διαχείριση του Δημοσίου Χρήματος είναι ύψιστη πολιτική πράξη. Η διαχείριση αυτή επιβάλλεται να γίνεται σύμφωνα με τους νόμους, τη διαφάνεια, το σεβασμό του δημοσίου χρήματος, το συμφέρον των Δημοτών, τη βελτίωση του τρόπου ζωής των Δημοτών και την αναπτυξιακή προοπτική του Δήμου. Κάθε Δημοτική Αρχή οφείλει να σέβεται τα παραπάνω και να τα εφαρμόζει.

Η έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των πολιτών είναι η βασική μου στόχευση. Κάποιοι ενοχλούνται. Με αφήνει παγερά αδιάφορο.

Δεν κάνω κριτική σε πρόσωπα. Κριτικάρω πολιτικές. Τα δημόσια πρόσωπα στη Δημοκρατία οφείλουν να δέχονται τη κριτική. Δεν ασχολούμαι με τις ιδιωτικές επιχειρήσεις κανενός. Κάνω κριτική στην εκάστοτε Δημοτική Αρχή στο τρόπο που διαχειρίζεται το Δημόσιο χρήμα.

Είμαι σήμερα πολύ χαρούμενος. Πιστός στη δέσμευση μου απέναντι σας , προχωρώ στην ενημέρωση σας. Σε λίγο χρονικό διάστημα κυκλοφορεί ο δεύτερος τόμος του έργου μου. Το εξώφυλλο είναι το παραπάνω.

Η Μαθηματική Επιστήμη στο κεφάλαιο , Επεξεργασία Αριθμητικών Δεδομένων, δίνει τη δυνατότητα με πολλούς τρόπους να το κάνει αυτό ένας Μαθηματικός. Επέλεξα ένα απλό και κατανοητό από όλους τρόπο να παρουσιάσω τα στοιχεία της έρευνας μου.

Η επιστημονική, πολιτική , νομική, βιωματική έρευνα μου αφορά τη χρονική περίοδο 01-11-2011 μέχρι 31-12-20211. Ένας πολιτικός χρόνος πολύ μεγάλος να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα σε πολλά επίπεδα.

Θέλω να τονίσω τούτο. Εδώ πρόκειται για απόλυτους αριθμούς και όχι για στατιστικά δεδομένα. Και ως γνωστό από αρχαιοτάτων χρόνων, τώρα και στο μέλλον ΟΙ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Βέβαια ο εκάστοτε Δήμαρχος και η εκάστοτε Δημοτική του ομάδα δεν επιθυμούν να τα μάθετε. Τι να κάνουμε, δεν γίνονται τα πάντα όπως επιθυμούσαν και σχεδίαζαν. Ας πρόσεχαν.

Ο τίτλος του τόμου αυτού είναι πλήρως δικαιολογημένος στο περιεχόμενο του. Οι φωτογραφίες που επέλεξα δεν είναι καθόλου τυχαίες. Στο τέλος της ανάγνωσης του όλοι σας θα κατανοήσετε τον ισχυρισμό μου.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσοι στήριξαν το πρώτο τόμο του έργου μου. Τα κέρδη που προέκυψαν τα επέστρεψα στους Δημότες. Χάρισα υλικό χρήσιμο στο Κέντρο Υγείας της Βόνιτσας, στο Κέντρο Υγείας της Κατούνας και στο

 

Περιφερειακό Ιατρείο της Παλαίρου. Παλιότερα είχα δωρίσει υλικό στο Κοινοτικό Ιατρείο Πογωνιάς.

Θέλω να ευχαριστήσω την ιστοσελίδα xiromeronews , η οποία που έδωσε και μου δίνει βήμα επικοινωνίας με τους Δημότες και τους αναγνώστες. Ο Χρήστος Γαζέτας εκεί ψηλά που βρίσκεται θα είναι χαρούμενος. Χρήστο συνεχίζουμε αταλάντευτα και ασυμβίβαστα να προβάλλουμε το τόπο μας, τα προβλήματα του και να προτείνουμε λύσεις. Οι συνεχιστές σου βαδίζουν στα χνάρια σου.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν στη παρουσίαση του πρώτου τόμου στη Βόνιτσα, στη Πάλαιρο, στη Κατούνα, στο Αγρίνιο, στο Μεσολόγγι, στην Αθήνα.

Ο δεύτερος τόμος κυκλοφορεί ένα χρόνο ακριβώς πριν τις Δημοτικές εκλογές του 2023. Φιλοδοξεί να συμβάλλει αποφασιστικά στην ενημέρωση των Δημοτών.

Οι πληροφορίες που περιέχονται στηρίζονται σε στοιχεία, επίσημα έγγραφα, βιωματικές δράσεις μου, τα οποία ΟΥΔΕΙΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ να αμφισβητήσει.

Οι δύο τόμοι του έργου μου περιέχουν στοιχεία αναγκαία και ικανά να οδηγήσουν το Δήμο σε Διαχειριστικό και Οικονομικό έλεγχο σαρωτικό από τη σύσταση του και μετέπειτα.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ.

Για τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να προμηθευτείτε το βιβλίο μου θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

 

Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής, Μαθηματικός 18-09-2022.