Φεβρουαρίου 26, 2021

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Συναγερμός ξανά για Πανεπιστημιακές Σχολές στο Νομό μας Απραξία από Δήμο Ι.Π Μεσολογγίου

«Το φυλάξαι τ’ αγαθά, χαλεπώτερον του κτήσασθαι»

Δυστυχώς, αντί της στήριξης και της ανάπτυξης των Πανεπιστημιακών Σχολών στο Νομό μας, φαίνεται ότι οδηγούμαστε στη συρρίκνωση, που γνωρίζουμε, δυστυχώς, ακριβώς πού θα μας βγάλει.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε για το σημαντικό αυτό ζήτημα, ήταν παρόντες, ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και οι δήμαρχοι Αγρινίου, Πύργου και Αμαλιάδας. Συνάντηση, επίσης, πραγματοποίησε ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών, με αφορμή τις εξελίξεις.      Ο δήμαρχος ΙΠ Μεσολογγίου, για μία ακόμη φορά απών από παντού.

Ήδη, ο Δήμος Αγρινίου, συγκάλεσε κατεπείγουσα συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αγρινίου την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου, ωρα 5 το απόγευμα, με μοναδικό θέμα τη συρρίκνωση των Πανεπιστημιακών Σχολών στο Νομό μας.

Ο Περιφερειάρχης κ. Νεκτάριος Φαρμάκης, επίσης συγκάλεσε το Περιφερειακό Συμβούλιο, για συζήτηση με θέμα την εξακτίνωση του Πανεπιστημίου Πατρών, σε όλες τις περιφερειακές ενότητες.

Στο Δήμο ΙΠ Μεσολογγίου, δυστυχώς, μετά την περιπέτεια της ψήφισης του τεχνικού προγράμματος της αντιπολίτευσης, δεν έχουμε καμία αντίδραση, για τα σοβαρά τεκτενόμενα των Πανεπιστημιακών Σχολών και της Γεωπονικής Σχολής.

Κάθε φορά, ερχόμαστε ουραγοί πίσω από τα γεγονότα και πάντα είμαστε αμυνόμενοι. Αφήνουμε το χρόνο να περάσει με απραξία και όταν οι άλλοι κάνουν προτάσεις, εμείς τρέχουμε να δούμε τι συμβαίνει.