Ιουνίου 18, 2021

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Συμμαχία για το μέλλον: «Ο Π. Παπαδόπουλος παρέλαβε ένα υπό διάλυση «κέντρο υγείας» το οποίο ήταν στα πρόθυρα λουκέτου»

Αγαπητοί συμπολίτες,

Όταν πριν από μερικά χρόνια ο Πάνος Παπαδόπουλος όταν κλήθηκε να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον νευραλγικό χώρο της υγείας, ως διοικητής της Νοσηλευτικής Μονάδος Μεσολογγίου, παρέλαβε ένα υπό διάλυση «κέντρο υγείας» το οποίο ήταν στα πρόθυρα λουκέτου.

Χάρις στην απαράμιλλη ενεργητικότητά του, τις άοκνες προσπάθειές του, την υπομονή, την επιμονή, την οργάνωση και την μεθοδικότητά του, κατάφερε να μετατρέψει την Νοσηλευτική Μονάδα Μεσολογγίου, σε μια άρτια, οργανωμένη, πλήρως εξοπλισμένη και λειτουργική μονάδα. Έχοντας αποφασιστική συμβολή και στην Ν.Μ. Αγρινίου όποτε χρειάστηκε.

Ταυτόχρονα ενέπνευσε ένα πνεύμα αισιοδοξίας και άψογης συνεργασίας με το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του Νοσοκομείου, που είχε σαν αποτέλεσμα την θεαματική βελτίωσή του σε όλους τους τομείς.

Η προσπάθεια επάνδρωσης του Νοσοκομείου ήταν συνεχής και αδιάλειπτη. Κατάφερε μέσα από Ευρωπαϊκά και τοπικά προγράμματα να αναβαθμίσει τον ιατρικό και μηχανολογικό εξοπλισμό του νοσοκομείου, αλλά και τον περιβάλλοντα χώρο. Με ορθολογική διοίκηση και χωρίς περικοπές, μείωσε το κόστος λειτουργίας του, αυξάνοντας παράλληλα θεαματικά την αποδοτικότητά του.

Η Ν. Μ. Μεσολογγίου για πρώτη φορά στην ιστορία της έχει αρθεί στο ύψος των περιστάσεων, εξυπηρετώντας τις ανάγκες του Νομού Αιτωλοακαρνανίας και όχι μόνο.

Μέσα από την συνεχή βελτίωσή της, ανταποκρίθηκε επάξια στην λαίλαπα της πανδημίας, δημιουργώντας κλινική Covid και οκτώ γραμμές εμβολιασμού, χωρίς να πάψει ποτέ να λειτουργεί σαν Γενική Νοσηλευτική Μονάδα, χάρις στην άψογη συνεργασία διοικητή και εργαζομένων, οι οποίοι υπερέβαλαν εαυτούς εξυπηρετώντας με αυτοθυσία τους πολίτες.

Αποτέλεσμα της αναγνώρισης των προσπαθειών, διοικητού και εργαζομένων του νοσοκομείου, ήταν και η συγκινητική ανταπόκριση των πολιτών, που με αθρόες δωρεές προς την Ν. Μ. προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να ανταποδώσουν και να ενισχύσουν την προσπάθεια.

Ο λαός μας λέει «ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει».

Δυστυχώς όμως η κυβέρνηση των «αρίστων» δεν ενδιαφέρεται για όλα αυτά και μέσω αμφίβολων διαδικασιών, προωθούν αντικαταστάτη του που δεν έχει καμία επαφή με το Μεσολόγγι.

Το μόνο που την ενδιαφέρει, είναι το πώς θα βολέψει τα δικά της παιδιά.

Όσο για τους ντόπιους ηγήτορες, που ενοχλήθηκαν σφόδρα από την αποδοτικότητα του Π. Παπαδόπουλου και φρόντισαν για την αποπομπή του εν μέσω πανδημίας, η τοπική κοινωνία θα τους αποδώσει τα «εύσημα» εν ευθέτω χρόνω.

Το καλό για την τοπική κοινωνία και το κακό για τον όποιον αναπληρωτή του, είναι ότι ανέβασε τον πήχη πολύ ψηλά!

 

Για την Δημοτική παράταξη «Συμμαχία για το μέλλον»

Παντελής Σκαρμούτσος

Πάνος Νούλας

Μεσολόγγι 29/5/2021