Ιανουαρίου 19, 2022

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Image

Φωτεινή Τσιτσώνη-Καβάγια: Εκεί, όπου η δύναμη της θέλησης, της αγάπης και της προσφοράς περισσεύουν…

 

Και όλες αυτές οι ανθρώπινες αξίες νιώθεις, να συνυφαίνονται και να συνυπάρχουν περνώντας το κατώφλι των συσσιτίων της Ι.Μ.ΑΙΤ. και ΑΚ., όπου, και επιβεβαιώνεται η προσφορά από άνθρωπο στο συνάνθρωπο!

 

Ημέρες δωρεάς και αγάπης, οι παραμονές της μεγάλης γιορτής των Χριστουγέννων !

 

Ημέρες ανθρωπισμού και προσφοράς, αφού, πραγματικά, δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από αυτή, του να δίνεις παρά να παίρνεις!

 

Xριστούγεννα 2021. Αντιπροσωπεία του τμήματος της Nαυπάκτου, «AHEPA LEPANTO 1571»,αποτελούμενη από τον πρόεδρό της, κ.Άγγελο Σταυρόπουλο, καθώς και τους αδερφούς Νικόλαο και Συμεών Αρβανιτίδη, μέλη του Διοικητικού της Συμβουλίου, επισκέφτηκαν το χώρο των Συσσιτίων, προσφέροντας ανιδιοτελώς τρόφιμα για την ενίσχυση της Δομής, καθώς και είδη πρώτης ανάγκης για τον συγκεκριμένο χώρο.

 

Φιλάνθρωπη και γενναιόδωρη επίσης αυτές τις μέρες και η προσφορά του Αστυνομικού Τμήματος Ι.Π.Μεσολογγίου, αντιπροσωπεία του οποίου έκανε την επίσκεψή της εκεί, υπό τον Δ/ντή του Τμήματος κ. Ν. Νικολάου, που, ενημερώθηκε σχετικά για τον τρόπο λειτουργίας της συγκεκριμένης Δομής και προσέφερε κι αυτός είδη τροφίμων, βέβαια με τη στήριξη και συμπαράσταση όλου του αστυνομικού τμήματος της πόλης. Και να τονιστεί εδώ, πως η πράξη αυτή της Αστυνομίας, είναι «κατ’επανάληψη» προηγούμενων ετών...

 

Ευγνώμονες, λοιπόν, οι ευχαριστίες τόσο των υπευθύνων των Συσσιτίων της Ι.Μ.Αιτ. και Ακ., τα οποία λειτουργούν επί δεκαετία στην οδό Τραυλαντώνη, αρ. 1, υπό την αιγίδα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας, κ.Κοσμά, (θερμές οι προσευχές μας για ταχεία ανάρρωση και αποκατάσταση της υγείας του),όσο και όλων των συνανθρώπων μας, όσων, εθελοντικά, προσφέρουν την αγάπη τους και την αμέριστη στήριξή τους στις ευπαθείς αυτές ομάδες της πόλης μας, που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης και σιτίζονται εκεί!

 

Ακατόρθωτη η συμπαράσταση προς τους αδύναμους συνανθρώπους μας; Όχι, αφού με υπομονή και επιμονή, αγάπη και λίγη ή περισσότερη καλή διάθεση, μπορείς να γίνεις «αρωγός», και άνθρωπος «καλής θέλησης», πάντα προς δόξαν Θεού!

 

 

«Σταγόνες γαρ ύδατος και πέτρας κοιλαίνουσι!...».

Ευχαριστίες και «Χρόνια Πολλά» σε όλους!

 

Της Φωτεινής Τσιτσώνη-Καβάγια