Φεβρουαρίου 15, 2026

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Ανοιχτή εθελοντική αιμοδοσία από την Π.Ε. Ηλείας

 

 


Με ανοιχτή εθελοντική αιμοδοσία, κατόπιν πρωτοβουλίας του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας Βασίλη Γιαννόπουλου, συνεχίζει το κοινωνικό της έργο η Π.Δ.Ε, αναγνωρίζοντας την επιτακτική ανάγκη κάλυψης των αιμοδοτικών αναγκών του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας.

Η τελευταία - για το 2023 - εθελοντική αιμοδοσία, θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023, από τις 10:00 το πρωί έως τη 1:00 το μεσημέρι, με τη συνδρομή της Κινητής Μονάδας Αιμοδοσίας (που πριν λίγες εβδομάδες παρέλαβε η Π.Ε. Ηλείας), η οποία θα στηθεί στην είσοδο του Διοικητηρίου, επί της οδού 28ης Οκτωβρίου, στον Πύργο.

Για την διοργάνωσή της έχουν συνεργαστεί η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Ηλείας με την Υπηρεσία Αιμοδοσίας της Ν.Μ. Πύργου του Γ.Ν. Ηλείας, οι γιατροί και νοσηλευτές της οποίας θα διενεργήσουν την αιμοληψία.

Ο κ. Γιαννόπουλος, απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής σε όλους τους αιμοδότες, να αφιερώσουν λίγα λεπτά από τον χρόνο τους και ενόψει Χριστουγέννων να προσφέρουν στους πάσχοντες συνανθρώπους μας το πιο σημαντικό δώρο ζωής.