Μαϊος 24, 2024

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Πάτρα: Εξαφανίστηκαν 5 αδέλφια από το νοσοκομείο στο Ρίο

 

Μία απίστευτη ιστορία με την εξαφάνιση πέντε παιδιών που με εισαγγελική εντολή αφαιρέθηκαν από την επιμέλεια των γονιών τους και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Ρίου, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Τα πέντε ανήλικα παιδιά, ηλικιών 8, 9, 10, 11 και 16 ετών είχαν μεταφερθεί με εισαγγελική εντολή στο νοσοκομείο στο Ρίο.

Ωστόσο στη συνέχεια και τα πέντε αδέλφια εξαφανίστηκαν σημαίνοντας συναγερμό στις τοπικές αρχές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού, τα παιδιά διέμεναν σε ισόγεια κατοικία στην Πάτρα κάτω από άθλιες συνθήκες, ενώ παράλληλα ερευνάται το ενδεχόμενο να έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής κακοποίησης.

 

«Η εισαγγελική εντολή έχει εκδοθεί στις 30/4. Στα παιδιά γίνονται εξετάσεις, οι οποίες παραπέμπουν σε σεξουαλική κακοποίηση από το οικογενειακό περιβάλλον. Η εισαγγελική εντολή είναι να μην τα δουν καθόλου τα παιδιά οι γονείς τους», είπε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.

Τα παιδιά είχαν μεταφερθεί στην παιδιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου για να φιλοξενηθούν προσωρινά και να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις μέχρι να βρεθεί η κατάλληλη δομή φιλοξενίας.

Ωστόσο, τα παιδιά ξέφυγαν από την προσοχή των εθελοντών και το «έσκασαν» από το νοσοκομείο, με τις Αρχές να κάνουν έρευνα για τον εντοπισμό τους.

 

 

cnn.gr