Ιανουαρίου 19, 2022

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Image

«Έφυγε» ο αγαπητός Αθανάσιος Λύτρας Ταξίαρχος ε.α.

 

Βαθειά θλίψη σκόρπισε εκ νέoυ η ξαφνική είδηση της απώλειας του Αθανασίου Λύτρα, Ταξίαρχου ε.α. στην πόλη του Μεσολογγίου, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή. Ενός ανθρώπου που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία.

Ένας εξαίρετος αξιωματικός, που υπηρέτησε υποδειγματικά στο Στρατό Ξηράς, στο Σώμα Τεχνικού, απόφοιτος του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Ε.Μ.Π. Οι συνάδελφοί του, οι φίλοι του, αλλά και όλος ο κόσμος που τον γνώρισε, έχουν να πουν μόνον τα καλύτερα, για την ακεραιότητα του χαρακτήρα του, την καλοσύνη του, αλλά και το πόσο δραστήριος ήταν στη ζωή του μετά τη συνταξιόδότησή του, αφού συμμετείχε ενεργά σε αθλητικούς συλλόγους του Μεσολογγίου. Πιστός στο καθήκον, είχε πάντα δίπλα του ως αρωγό και συμπαραστάτη την αγαπημένη του σύζυγο Κατερίνα, που με περίσσεια υπομονή και δύναμη του στάθηκε όλο αυτό το  διάστημα που έδινε την προσωπική του μάχη με την ασθένειά του, ανταποκρινόμενη στο μέγιστο, στις ανάγκες φροντίδας της οικογένειας και των πολυαγαπημένων τους παιδιών.

Ισορροπημένος άνθρωπος, με εξαιρετική ευθυκρισία και σπινθηροβόλο βλέμμα, κέρδιζε τους συνομιλητές του και είχε την αγάπη όλων. Αγαπούσε ιδιαίτερα το Μεσολόγγι, γι’ αυτό και μετά την αποστρατεία του επέστρεψε στην ιδιαίτερη πατρίδα.

Καλό κουράγιο, υπομονή και δύναμη ευχόμαστε όλοι εμείς στην αγαπημένη του οικογένεια, τα πιο ειλικρινή και θερμά μας συλλυπητήρια.

Καλό Παράδεισο, ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του….