Οκτωβρίου 01, 2022

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Image

Περιπλανώμενοι στα αχαρτογράφητα νερά στις εκβολές στο Δέλτα του Αχελώου - Βίντεο-Φωτογραφίες

Η αλήθεια είναι ότι μαζί μου δεν θα βαρεθείτε ποτέ, όχι γιατί έχω κάτι μυστήριο αλλά γιατί δεν κάθομαι σε μια μεριά όπως έλεγε και η γιαγιά μου «στασώ δεν έχεις βάλει».
Για εμένα να ξέρετε οι βόλτες οι εξορμήσεις αλλά και τα ταξίδια είτε μεγάλα είτε μικρά έχουν κάτι να μου προσφέρουν.
Άλλοτε ηρεμία και χαλάρωση από την ρουτίνα και την καθημερινότητα και άλλοτε έχουν εκπαιδευτικό χαρακτήρα, εμπλουτίζοντας την ψυχική, την οπτική αλλά και την νοητική μου υπόσταση.
Υπάρχουν φορές που επιζητούμε την μοναξιά αλλά στα ταξίδια η παρέα είναι κάτι σαν το νερό στον οργανισμό μας.
Ευτυχώς σαν άνθρωπος νιώθω πολύ ευλογημένος που περιτριγυρίζομαι με πολλούς φίλους και ξέρουμε να περνάμε καλά και με τα απλά.
Και αφού κλειστήκαμε, ζοριστήκαμε και στερηθήκαμε την φύση και την ομορφιά της αλλά και τους φίλους μας, αποφάσισα να μιλήσω με τον φίλο μου Γιάννη ο οποίος ασχολείται με την θάλασσα και σαν επαγγελματίας δύτης που είναι, τον εμπιστεύτηκα να μας  «ταξιδέψει» στις εκβολές του ποταμού Αχελώου.
Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι εικονολήπτρια αλλά ούτε και άσχετη με τον χώρο, θεωρώ όμως η προσπάθεια μετράει… Εξάλλου ο στόχος είναι η «αφύπνιση» της ανάγκης σας να περιηγηθείτε στα αχαρτογράφητα μαγευτικά μέρη της Ελλάδας.
Καμία εικόνα κάμερας, φωτογραφίας και κινητού δεν μπορεί να σας ταξιδέψει όσο η φυσική σας παρουσία στα μέρη αυτά.
Ευχαριστώ πολύ την Ρία και την Αλεξάνδρα που κουβαλάμε την ίδια τρέλα και με ακολούθησαν σε αυτή την περιπέτεια και φυσικά τον Γιάννη Τσικνιά ο οποίος είναι ο καλύτερος στο είδος του.
Όποιος θέλει να ζήσει μια αξέχαστη εμπειρία είτε με σκάφος είτε με κανό, είτε να κάνει καταδύσεις, επικοινωνεί με τον Γιάννη Τσικνιά : 6974686371
  
Σύντομα κοντά σας με την επόμενη περιπλάνηση μας.. Ευτυχώς η Ελλάδα κρύβει αμέτρητους θησαυρούς…
 
Δήμητρα Βραχά