Ιουνίου 17, 2024

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Επίσκεψη του Πρύτανη του Ιονίου Πανεπιστημίου, Ανδρέα Φλώρου, στη Λευκάδα

 

Τον Πρύτανη του Ιονίου Πανεπιστημίου, κ. Ανδρέα Φλώρο, υποδέχθηκε χθες στη Λευκάδα ο Βουλευτής Ν. Λευκάδας, Θανάσης Καββαδάς, σε συνέχεια πρόσκλησης που του είχε απευθύνει κατά τη συνάντησή τους την προηγούμενη εβδομάδα στην Κέρκυρα. Τον Πρύτανη συνόδευε ο Αντιπρύτανης Οικονομικών, Διοικητικών Υποθέσεων και Προγραμματισμού, κ. Στάθης Μακρής.

Επισκέφθηκαν διαδοχικά τον Αντιπεριφερειάρχη, κ. Αντώνη Δουβίτσα και τον Δήμαρχο Λευκάδας, κ. Ξενοφώντα Βεργίνη, όπου έγινε εκτεταμένη ενημέρωση για τις κοινές ενέργειες των προηγούμενων ετών για τη διεκδίκηση τμήματος, την ανακατασκευή του Κέντρου Νεότητας και την ανέγερση φοιτητικής εστίας. Ο Πρύτανης επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά τη βούληση του Ιονίου Πανεπιστημίου να λειτουργήσει πανεπιστημιακό τμήμα στη Λευκάδα. 

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε αυτοψία στο Κέντρο Νεότητας, όπου οι εργασίες ανακατασκευής βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Τέλος, υπήρξε συνάντηση στο γραφείο του Βουλευτή με τον κ. Ιπποκράτη Ευσταθίου, συντονιστή της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Εφήβων, η οποία ξεκίνησε ήδη τη λειτουργία της στη Λευκάδα. Συζητήθηκε η προοπτική συνεργασίας και διασύνδεσης της μονάδας με το Ιόνιο Πανεπιστήμιο για επιστημονικούς και ερευνητικούς σκοπούς, κάτι που συμφωνήθηκε από τις δύο πλευρές.