Δεκεμβρίου 02, 2022

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου και 1ου Νηπιαγωγείου γιόρτασε τη Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού με την θεατρική παράσταση «το ξύλινο σπαθί»

 

Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου του 2022 στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου και 1ου Νηπιαγωγείου της Ι.Π. Μεσολογγίου φιλοξένησε την θεατρική παράσταση «το ξύλινο σπαθί». Επιλέξαμε ως πρώτη μας δράση να φέρουμε σε επαφή τα παιδιά μας με το θέατρο, καθώς πρόκειται για μια ζωντανή τέχνη η οποία έχει τη δύναμη να μεταδώσει στα παιδιά συγκλονιστικά συναισθήματα, γνώσεις, υψηλές αξίες και να ενεργοποιήσει τα πνευματικά τους χαρίσματα. Ήταν ο ιδανικός τρόπος να γιορτάσουμε τη Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο θέατρο Επίκεντρο, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν αμέσως και με θέρμη στο κάλεσμά μας και μας παρουσίασαν την θεατρική παράσταση.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε επίσης τον κο Δημήτρη Τσιγαρίδα για τα φώτα και τον ήχο καθώς και την ΤΥΠΟΡΓΑΝΩΣΗ για την εκτύπωση της αφίσας.

Τέλος ευχαριστούμε όλους εσάς που με την παρουσία σας στηρίζετε τις δράσεις του συλλόγου μας.

 

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ 1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

& ΤΟΥ 1ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ