Αυγούστου 10, 2020

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Απευθείας ανάθεση σε δικηγόρο της Πάτρας από τον Δήμαρχο Μεσολογγίου

 Ο πρώην Δήμαρχος Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος καταψηφίζει την απόφαση της δημοτικής αρχής να συνεχίσει αυτόν τον μαραθώνιο μονόδρομο των απευθείας αναθέσεων εκτός πόλεως. Αυτή τη φορά ο Δήμος Μεσολογγίου, ύστερα από εισήγηση του Δημάρχου, θα πληρώσει δικηγόρο από την Πάτρα για να τον συμβουλευτούν επί του θέματος της Μαρίνας Μεσολογγίου.

Αλήθεια τόσους διακεκριμένους νομικούς διαθέτει η οικογένεια του Δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγίου, κανένας δεν είναι τόσο ειδικός; Κανένας δε διαθέτει τα προσόντα; 

Επιπλέον, οι νομικοί σύμβουλοι που έχουν προσληφθεί από τον ίδιο τον Δήμαρχο και πληρώνονται με χρήματα των δημοτών, δεν έχουν τα προσόντα; 

Θα θέλαμε να μάθουμε τη θέση του προέδρου και του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγίου για την προκλητική αυτή απόφαση.

 

Ακολουθεί η ανακοίνωση του κ. Καραπάνου:

 

 

Η σοβαρότατη κατάσταση της χώρας λόγω του αόρατου εχθρού Covid-19 δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση τους αιρετούς, να διαχειρίζονται θέματα σημαντικά που αφορούν αναθέσεις και χρήματα των δημοτών ,με τρόπο δήθεν κατεπείγον !!!!

Ιδιαίτερα για την σημερινή δημοτική αρχή που πολιτεύθηκε με σημαία το : Δεν θα κάνουμε καμία απευθείας ανάθεση για οποιαδήποτε ποσό!!!!

Μάλιστα μας κατέκριναν για ακριβώς τον ίδιο λόγο!!!

Είναι μεγάλο θράσος κύριε Λυρο να αναθέτεται σε δικηγόρο Πατρών με ειδική αμοιβή ,για να λάβετε γνωμοδότηση για το τι πρέπει να κάνετε στο θέμα της Μαρίνας Μεσολογγίου!!!

Διαθέτετε έγκριτους δικηγόρους στο γραφείο σας που θα μπορούσαν δωρεάν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εφόσον λαμβάνουν αμοιβή από τους δημότες ως ειδικοί συνεργάτες δικοί σας!!!

Μιλάτε ότι χρειάζονται ειδικές γνώσεις και αναρωτιέμαι ρωτήσατε τον δικηγορικό σύλλογο Μεσολογγίου-Ναυπακτίας και δεν βρέθηκε κανείς με τις γνώσεις αυτές στον τόπο μας;;

Η γνωμάτευση που θα λάβετε για το συγκεκριμένο θέμα από ιδιώτη δικηγόρο τι αξία θα έχει, με δεδομένο ότι δεν θα είναι γνωμάτευση του δικηγόρου του νομικού μας προσώπου που ενδεχομένως θα την λάβει υπόψιν του κάθε δημόσια αρχή;;

Σας καλώ τουλάχιστον αν προχωρήσετε στην ανάθεση αυτή ,να απευθυνθείτε στον δικό μας Δικηγορικό σύλλογο, ως ένδειξη σεβασμού και υποστήριξης !!!

Καταψήφισα την συγκεκριμένη ανάθεση.