Ιουλίου 13, 2024

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Θανάσης Λύρος από την Μάστρο: "Λάθος να μην πάτε να ψηφίσετε. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι"

 

 

Την Μάστρο και την Κατοχή επισκέφθηκε χθες, Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2023, πολυπληθής αντιπροσωπεία του Συνδυασμού «Ανάπτυξη για όλους», με τον επικεφαλής υποψήφιο Δήμαρχο, Θανάση Λύρο.

 

 

Κοινή διαπίστωση ήταν πως οι κάτοικοι και των δύο αυτών χωριών έχουν πολλά παράπονα, κυρίως από την νυν Δημοτική Αρχή αλλά και από τις προηγούμενες, για την παντελή τους εγκατάλειψη.

 

 

«Μας θυμούνται μόνο παραμονές των εκλογών», φώναζαν με αγανάκτηση οι κάτοικοι ενώ πρόσθεσαν, «έρχονται να βουλώσουν καμμιά τρύπα και να υποσχεθούν ξανά όσα δεν έκαναν σε όλη την θητεία τους. Τους βαρεθήκαμε όλους. Δεν θα ψηφίσουμε κανέναν». 

Ο κ. Θανάσης Λύρος άκουσε με προσοχή τα παράπονα των πολιτών και απάντησε χαρακτηριστικά: «Καλά κάνετε και μου τα λέτε αλλά τα λέτε σε λάθος άνθρωπο.

 

 

Εγώ δεν κυβέρνησα ποτέ, όμως πρόσφερα πολλά στον τόπο μου σε ανύποπτο χρόνο και χωρίς θεσμικό ρόλο.Δεν είμαστε άρα όλοι ίδιοι και είναι λάθος να λέτε πως δεν θα πάτε να ψηφίσετε."

Παράλληλα ο κ. Θανάσης Λύρος επανέλαβε την προτροπή του: "Να πάτε να ψηφίσετε και να βγάλετε τον πιο ικανό να διαχειριστεί αποτελεσματικά όσα μου περιγράφετε. Εγώ, την επόμενη μέρα, θα είμαι δίπλα σας. Δώστε μου την δύναμη να κάνω πολλά περισσότερα από την θέση του Δημάρχου για όλους σας».

 

 

Ο πειστικός λόγος του κ. Θανάση Λύρου και τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούσε έδειξαν πως το κλίμα αλλάζει και πως οι πολίτες του Δήμου μας έρχονται κοντά του, αναγνωρίζοντας την συνέπεια λόγων και πράξεων.