Μαϊος 08, 2021

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Εμπορικός Ναυπάκτου: Τουριστικό Ωράριο Καταστημάτων

Μετά από σειρά διαβουλεύσεων, ο Εμπορικός Σύλλογος Ναυπάκτου και το Εργατικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδος κατέληξαν για πρώτη φορά σε ένα κοινά αποδεκτό ωράριο των Εμπορικών καταστημάτων για φέτος το καλοκαίρι.

Στόχος όλων είναι το ωράριο αυτό να συμβάλει στην Τουριστική ανάπτυξη της περιοχή μας και να δώσει στην πόλη μας μια πιο ζωντανή εικόνα.

Το ωράριο που συμφωνήθηκε πρέπει να τονίσουμε ότι είναι προαιρετικό και δίνει την δυνατότητα σε όποιο κατάστημα θέλει να λειτουργήσει με ένα διευρυμένο Τουριστικό ωράριο. Για να το διαχωρίζουμε λοιπόν από το τυπικό Θερινό Ωράριο που ισχύει για όλα τα καταστήματα αυτό θα το ονομάζουμε Τουριστικό Ωράριο.

Από 1 Αυγούστου έως 29 Αυγούστου τα καταστήματα που θέλουν μπορούν να λειτουργούν:

από ΔΕΥΤΕΡΑ έως και ΣΑΒΒΑΤΟ από 9:00πμ έως 10:00μμ

Κυριακές και 15 Αυγούστου κλειστά

Τα καταστήματα που επιτρέπεται να εφαρμόσουν το Τουριστικό Ωράριο είναι:

- Ρούχων – Υποδημάτων - Είδη δώρων – Καλλυντικών – Οπτικών – Κοσμημάτων

Το ανωτέρω διευρυμένο Τουριστικό Ωράριο εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδος που συνεδρίασε εκτάκτως για το θέμα αυτό στις 31 Ιουλίου.

Το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου οφείλει να ευχαριστήσει ιδιαίτερα την Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας κα Σαλμά Μαρία που έκανε τα πάντα για την έγκαιρη έγκριση του αιτήματός μας μέσα σε λίγες ημέρες.

Για την προώθηση του Τουριστικού ωραρίου και την ενίσχυση της αγοράς ο Εμπορικός Σύλλογος θα ξεκινήσει άμεσα διαφημιστική καμπάνια...

 

Για το Δ.Σ.

Του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπάκτου

Ο Πρόεδρος                                                            Η Γραμματέας

Παπαϊωάννου Αποστόλης                                          Φράγκου Πέγκυ