Ιουνίου 18, 2021

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Δεύτερος αστυνομικός θετικός σε covid-19 στο ΑΤ Ναυπάκτου

Και ενώ το αστυνομικό τμήμα Ναυπάκτου βρίσκεται ήδη σε αναταραχή μετά τον συναγερμό που έχει σημάνει για τον αστυνομικό που βρέθηκε πριν μια εβδομάδα  θετικός, έρχεται και δεύτερο θετικό κρούσμα να προστεθεί στο Αστυνομικό τμήμα της  Ναύπακτο.

Ήδη το τμήμα βρίσκεται σε δύσκολη θέση λόγω έλλειψης προσωπικού μετά την υποχρεωτική καραντίνα λόγω του πρώτου κρούσματος τα πράγματα δυσκόλεψαν κατά πολύ και τώρα η θέση όλων δυσχεραίνει καθώς με το δεύτερο θετικό κρούσμα του αστυνομικού με αποτέλεσμα το γεγονός αυτό να αποβεί μοιραίο για τις εσωτερικές λειτουργίες του Σώματος.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. Χρήστος Τέγας δήλωσε ότι,  καταδικάζουν το γεγονός καθώς η υπηρεσία δεν παρέχει τα απαραίτητα μέσα ώστε να προφυλαχτούν οι υπάλληλοι οι οποίοι έρχονται σε άμεση επαφή με του πολίτες, ακόμη και οι μάσκες, τα γάντια και τα αντισηπτικά έχουν δοθεί από την Ένωση. Επίσης εδώ και καιρό έχει τεθεί σαν αίτημα να τοποθετηθούν πλεξιγκλάς μπροστά από τους αξιωματικούς υπηρεσίας όπως γίνεται σε όλες τις υπηρεσίες, κάτι που δεν έχει υλοποιηθεί ακόμη.