Σεπτεμβρίου 21, 2020

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Επίσκεψη Δημάρχου Αγρινίου στα έργα οδοποιίας στην Κυπάρισσο

Το Γραφείο Τύπου του Δήμου Αγρινίου ενημερώνει σχετικά με την Ολοκλήρωση των εκτεταμένων παρεμβάσεων εντός ολίγων ημερών, σε αγροτικούς δρόμους της Κοινότητας Κυπάρισσου οι οποίες περιλαμβάνονται στο έργο «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΪΑ Τ.Κ ΚΥΠΑΡΙΣΣΟΥ Δ.Ε ΠΑΡΑΚΑΜΠΥΛΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ» προϋπολογισμού 510.000,00 Ευρώ (με Φ.Π.Α.).

Το έργο αφορά στη βελτίωση και αναβάθμιση υφιστάμενων τμημάτων αγροτικής οδοποιίας που οδηγούν σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις.

Αυτοψία στην περιοχή πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αγρινίου, Γιώργος Παπαναστασίου συνοδευόμενος από τον Δημοτικό Σύμβουλο Κώστα Σοφρώνη, τον πρόεδρο της Κυπάρισσου Γιώργο Καψιόχα και μηχανικό της Τεχνικής Υπηρεσίας.

Στο πλαίσιο του έργου πραγματοποιήθηκαν γενικές εκσκαφές για την εξυγίανση –εξομάλυνση του δρόμου προκειμένου να διευκολυνθούν οι αγροτών και οι κτηνοτρόφων στην πρόσβαση προς στις καλλιέργειες τους.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου δήλωσε επί του θέματος:

«Ένα ακόμη σημαντικό έργο για το Δήμο Αγρινίου ολοκληρώνεται. Μαζί με το μεγάλο έργο σε Αμπέλια, Ποταμούλα και Άγιο Βλάσιο προϋπολογισμού 1.736.000,00 € υλοποιούμε μια σημαντική παρέμβαση για τη διευκόλυνση των αγροτών. Το έργο αποτελούσε προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή καθώς συμβάλλει στην ασφαλέστερη πρόσβαση των αγροτών και κτηνοτρόφων μας στις εκμεταλλεύσεις τους  καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου. Πρόκειται για ένα έργο αναγκαίο για την τοπική κοινωνία και μια παρέμβαση ουσιαστικής στήριξης των κατοίκων της περιοχής.

Η Δημοτική Αρχή κάνει έργα σε όλο το εύρος του Δήμου Αγρινίου. Είμαστε σταθερά στο πλευρό όλων των κατοίκων του δήμου μας».