Σεπτεμβρίου 21, 2020

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Συνάντηση Δημάρχου Μεσολογγίου με εργαζόμενους της ΔΕΥΑΜ

Ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου συναντήθηκε με τους εργαζόμενους της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Μεσολογγίου και συνομίλησε μαζί τους για την λειτουργία της επιχείρησης, παρουσία της Διοίκησης, των Διευθυντών, αλλά και του Προέδρου του Σωματείου.

Οι εργαζόμενοι επικεντρώθηκαν κυρίως στα ζητήματα εισπραξιμότητας των οφειλών, της στελέχωσης με μόνιμο προσωπικό καθώς και οικονομικές απαιτήσεις τους που εκκρεμούν στην Δικαιοσύνη.

Ο Δήμαρχος Μεσολογγίου Κώστας Λύρος τους ευχαρίστησε για την εικόνα της επιχείρησης που τον τελευταίο καιρό εμφανίζεται όπως ο ίδιος επισήμανε βελτιωμένη, καθώς και ότι αυτή η εικόνα θα πρέπει να συνεχιστεί και να ενταθεί.

Στην συνέχεια του ενημέρωσε για τα αιτήματα που έχουν υποβληθεί στο ΑΣΕΠ για την έγκριση μόνιμων θέσεων, τις ενέργειες για την αύξηση της εισπραξιμότητας και την εφαρμογή κοινωνικής δικαιοσύνης, αλλά και το μείζον θέμα της Ενεργειακής Κοινότητας που έχει δρομολογηθεί και θα αποτελέσει μια τεράστια ανάσα με την μείωση που θα επέλθει στο κόστος λειτουργίας.

Στο τέλος της συνάντησης Ο Δήμαρχος Μεσολογγίου δεσμεύτηκε και από πλευράς δημοτικής αρχής πως οι προσπάθειες για την ΔΕΥΑΜ θα κλιμακωθούν ώστε να εξυγιανθεί, να βελτιώνει συνεχώς τις υπηρεσίες προς τους δημότες – καταναλωτές, αλλά και να εξασφαλίζει ένα καλό εργασιακό περιβάλλον στα στελέχη της και δήλωσε ότι: «Οι απαιτήσεις της κοινωνίας είναι μεγάλες, όλοι μαζί πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».