Κοπή πίτας Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου

Την πίτα του, έκοψε ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου, επίτιμο μέλος του Συλλόγου ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γιώργος Παπαναστασίου.

Στην απονομή διπλωμάτων ιστιοπλοΐας που έγινε, ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου κ. Κοτσίρης Γεράσιμος, τόνισε ότι ο Όμιλος πρέπει να αποτελέσει αναπτυξιακό εργαλείο της περιοχής, καθώς ο θαλάσσιος πλούτος της περιοχής μας προσφέρεται για εναλλακτικό αθλητικό τουρισμό.

Έγινε σύντομη ενημέρωση στους παρευρισκόμενους απο τον γενικό γραμματέα κ. Χαντζή Νικόλαο, για τις έως τώρα δράσεις του ομίλου, αλλά και για τις μελλοντικές, με την ενεργή συμμετοχή ελληνικών και ξένων ναυτικών ομίλων.

Ο δήμαρχος Αγρινίου αφού ευχαρίστησε για την τιμή που του έκανε ο Ναυτικός Όμιλος τόνισε, την ανάγκη πραγματικής αδελφοποίησης των δύο Δήμων και δεσμεύτηκε ο Δήμος Αγρινίου να είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια του Ομίλου.

Παρόντες ήταν, ο Δήμαρχος Μεσολογγίου κ. Κώστας Λύρος και οι αντιδήμαρχοι, κα Περσεφόνη Μελαχρή και κ. Νίκος Καραπάνος, ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γιώργος Παπαναστασίου, καθώς και ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θανάσης Μαυρομμάτης, ο Διευθύνων σύμβουλος της Διεξόδου κ. Κορδόσης Νίκος, ο εκπρόσωπος του Τεχνικού Επιμελητηρίου κ. Λύρος Επαμεινώνδας καθώς και εκπρόσωπος του Λιμεναρχείου, και του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας κ. Λύρος Ιωάννης, οι μικροί αθλητές με τους γονείς τους και φίλοι του Ομίλου.

Στην εκδήλωση υπήρχε μπουφές, προσφορά των γονέων των μικρών αθλητών.