Οκτωβρίου 26, 2020

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Εργασίες ανακαίνισης στο ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Αγρινίου ανακοινώνεται η Τεχνική  Υπηρεσία του Δήμου Αγρινίου προχώρησε σε εκτεταμένες εργασίες ανακαίνισης στο Δη.Πε.Θε.

Τις τελευταίες εβδομάδες έγιναν επισκευές επιχρισμάτων και εργασίες καλλωπισμού στους εσωτερικούς χώρους. Συγκεκριμένα στην αίθουσα θεάτρου, την είσοδο, τους βοηθητικούς χώρους αλλά και τα καμαρίνια. Την εκτέλεση των εργασιών παρακολούθησε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Μίμης Σκορδόπουλος

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου αναφέρθηκε στη συστηματική προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια για την αναβάθμιση της εικόνας της πόλης με έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα αλλά και αναδεικνύουν το κτιριακό απόθεμα της πόλης :

«Το θέατρο του Αγρινίου ανακαινίστηκε για να υποδεχθεί και φέτος το κοινό του, με τις οδηγίες και τα μέτρα που επιβάλλει η προστασία όλων από τον COVID 19. Ήταν πρόθεση μας, από την αρχή, να αναβαθμίσουμε και να νοικοκυρέψουμε τις αίθουσες που είχαν αφεθεί στο χρόνο. Ένας από αυτούς τους χώρους είναι και το ΔΗΠΕΘΕ. Φέτος, προχωρήσαμε σε ακόμη περισσότερες συμπληρωματικές παρεμβάσεις. Και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας με έργα που κάνουν την πόλη μας πιο όμορφη και λειτουργική».