Ιουνίου 26, 2022

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Image

Με γαϊτες στους δρόμους οι κάτοικοι στην περιοχή Αλμυράκι Μεσολογγίου

 

Από προχθές αναμένουμε μεγάλη κακοκαιρία στην περιοχή του Μεσολογγίου, οι αρχές προληπτικά έκλεισαν τα σχολεία προς αποφυγήν δυσάρεστων καταστάσεων και για να μην τεθεί σε κίνδυνο η ζωή των εκπαιδευτικών και των μαθητών.

Δυστυχώς αποδεικνύεται ότι δεν αρκούν μόνο τα μέτρα της πρόληψης των σχολείων αλλά επιβάλλονται και άλλα μέτρα, ειδικά σε περιοχές όπου κατά καιρούς έχουν παρουσιάσει ξανά πρόβλημα.

Οι εικόνες που βλέπετε αφορούν περιοχή του Μεσολογγίου με τους κατοίκους να ξυπνάνε σήμερα το πρωί για τις δουλειές τους, αντικρύζοντας τους δρόμους να έχουν μετατραπεί σε λίμνες.

Έχουμε καταντήσει θεατές των προσωπικών διαμαχών δημοτικής αρχής και αντιπολίτευσης για το ποιος φταίει, τίνος ευθύνη είναι το ένα, τίνος το άλλο και τελικά έχουμε πολίτες να βλέπουν την περιουσία τους να καταστρέφεται και να γίνονται μπαλάκι των ευθυνών της εκάστοτε δημοτικής αρχής που δυσκολεύεται να πράξει.

 

Τι φταίει και φτάσαμε σε αυτό το σημείο ίσως να μην μάθουμε ποτέ, εμείς θα επισημάνουμε ότι καλό είναι να βρίσκουν οι αρμόδιοι την λύση πριν την επανεμφάνιση του προβλήματος!!!