Αυγούστου 10, 2020

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Απάντηση Δ. Κοτσόργιου στο Δήμαρχο για την άσκηση μικροπολιτικής

Κύριε δήμαρχε  με προσοχή  και απορία πραγματικά διάβασα την επιστολή σας με την οποία καταδικάζεται την άσκηση μικροπολιτικής στις δύσκολες αυτές ώρες

Η επισήμανση σας αυτή με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο  πράγμα που το έχω δηλώσει κατ επανάληψη στο Δ.Σ .

Στην επιστολή σας αυτή όμως κύριε δήμαρχε δεν κάνετε τίποτε άλλο παρά να δείχνεται με  κάθε τρόπο την άσκηση μικροπολιτικής εκ μέρους σας αλλά  και  εκ μέρους των επίσημων συνεργατών σας  δηλαδή του συνδυασμού του κύριου Σκαρμούτσου όταν επιχειρείται μέσα από την επιστολή η αναδείξει κάποιων αλλά και η στήριξη κάποιων που ψάχνουν μπάρμπα στην Κορώνη

Αγνοήσατε προκλητικά την κατ’ επανάληψη πρόταση μας για σύγκληση του ΔΣ με αποκλειστικό σκοπό  την εξεύρεση τρόπων αντιμετώπισης αλλά και  ενημέρωσης των δημοτών σχετικά με την πανδημία που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε όχι μόνο σαν δήμος αλλά σαν χώρα και σαν πλανήτης.

Δεν ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα μας  αλλά απεναντίας προχωρήσατε σε άστοχες ενέργειες  του τύπου απολυμάνσεις  από άσχετους ανθρώπους και πιθανόν με άστοχα υλικά  πράγμα που το δεχτήκατε και σεις ο ίδιος στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ.

Υποχρέωση σας ήταν και είναι να ενημερώνετε όλες τις δημοτικές παρατάξεις σχετικά με τις εξελίξεις δυστυχώς όμως δεν το κάνετε αλλά απεναντίας ενημερώνετε κατά πως φαίνεται στην ανακοίνωση σας μόνο τους συνεργάτες σας του συνδυασμού  του  κύριου Σκαρμούτσου  γιατί προφανώς έτσι επιτάσσει το πρωτόκολλο των άτυπων συνεργασιών.

Σε μια περίοδο όμως παγκόσμιας κρίσης δεν έχετε τέτοια δικαίωμα γιατί οι πάντες είναι χρήσιμοι έστω και αν βρίσκονται σε διαφορετική πολιτική κατεύθυνση από σας. Είχαμε και έχουμε και μείς προτάσεις για μια σειρά ζητήματα αλλά δυστυχώς είμαστε στην απέξω  και αυτό με αποκλειστικά δική σας ευθύνη .

Η ενημέρωση μας είναι  υποχρέωση σας και όχι μόνο δικαίωμα μας. 

Στο σημείο αυτό θα έπρεπε να είστε τυπικός.

Δεν ξεχάσατε να υμνήσετε τον κύριο Παπαδόπουλο  για τους γνωστούς σε όλους λόγους φτάνοντας την άσκηση της μικροπολιτικής στο έσχατο της σημείο .

Δεν γνωρίζω αν οι επιλογές σας είναι δικές σας η κάποιων συμβούλων σας  ότι και να είναι όμως εγώ σας συμβουλεύω να διαβάστε τους μύθους του Αισώπου  και θα βγάλετε αρκετά συμπεράσματα σχετικά .

Κύριε  δήμαρχε εμείς θα περιμένουμε την ενημέρωση σας στο δημοτικό συμβούλιο εφόσον αποφασίσετε να μας ενημερώσετε  αλλά δεν θα συμπορευτούμε μαζί σας σε αυτή την κατρακύλα της μικροπολιτικής που έχετε επιλέξει