Μαρτίου 20, 2023

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Αποχώρησε από το GNTM η Ίλντα Κρόνι

Οι κριτές αποφάσισαν ξανά να κρατήσουν την Άννα Χατζή στο παιχνίδι. Το top7 του GNTM έχει διαμορφωθεί και ο στόχος του τελικού γίνεται ολοένα και πιο αισθητός.Για να ξεκινήσει χαλαρά η νέα μέρα, η Ελμίρα Μπεγκάτη επισκέφθηκε το σπίτι του Greece’s Next Top Model, ώστε να διασκεδάσει τα κορίτσια με έναν διαφορετικό και πολύ fun τρόπο εκγύμνασης, τα Kangoo Jumps.

Μια τούρτα έκπληξη, με αφορμή τα γενέθλια τις Κάτιας, έδωσε την ευκαιρία στις διαγωνιζόμενες του GNTM να αφήσουν για λίγο στην άκρη τα όσα τις χωρίζουν. Η Κέισι και η Κάτια απόλαυσαν για ακόμα μια φορά μαζί ένα έπαθλο εκτός σπιτιού, ως νικήτριες της τελευταίας δοκιμασίας.

Ξέσπασε σε κλάματα η Κάτια Ταραμπάνκο – Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της

Στη φωτογράφιση αποχώρησης, τα κορίτσια του GNTM ήρθαν αντιμέτωπα με ένα concept, που τις ενθουσίασε. Σε ένα βιομηχανικό τοπίο, τα μοντέλα φόρεσαν υψηλή ραπτική και πόζαραν στα δωδεκάποντα τακούνια τους, πάνω στην κουτάλα μιας μπουλντόζας!

Ο Αποστόλης Κουκουσάς απαθανάτισε την απόπειρα κάθε διαγωνιζόμενης να αναδείξει όσο καλύτερα μπορούσε το αρκετά δύσκολο ρούχο που φορούσε, καθώς η κουτάλα σηκωνόταν στον αέρα.

Στο πλατό οι κριτές ήρθαν αντιμέτωποι με ένα πολύ δύσκολο έργο, αφού το επίπεδο έχει ανέβει πολύ και οι λεπτομέρειες είναι πιο σημαντικές από ποτέ. Τελικά, αποφάσισαν πως από το GNTM θα πρέπει να αποχωρήσει η Ίλντα Κρόνι.

Η απόφαση των κριτών προκάλεσε έκπληξη στα κορίτσια και φυσικά υπήρχαν κλάματα στο πλατό του GNTM.

                                                                                                                                                 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                            ΠΗΓΗ: ZAPPIT