Σεπτεμβρίου 23, 2023

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Η Ε. Μενεγάκη λέει αντίο σε 29 χρόνια τηλεόρασης με ένα ίσως για το μέλλον

Το μεσημέρι της γιορτής της, η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε να δώσει τέλος σε όλα τα σενάρια για το επαγγελματικό της μέλλον, σενάρια που συζητιούνται για περισσότερο από 1 χρόνο. Την ίδια στιγμή, όμως, δίνει τέλος -έστω και αν αυτό είναι προσωρινό- στα 29 χρόνια της τηλεοπτικής της πορείας.

“Όλα αυτά τα χρόνια ξέρετε ότι εγώ είμαι αυτή που θα σας λέω αυτά που αφορούν εμένα”, είπε η Ελένη και έτσι ακριβώς έπραξε την 21η Μαΐου 2020, βάζοντας μια άνω τελεία σε ένα ταξίδι που ξεκίνησε το 1991…

 Στα 22 της χρόνια, τότε, η Ελένη Μενεγάκη ξεκινά τη καριέρα της ως παρουσιάστρια στο MEGA και την εκπομπή, «Κοκτέιλ», στο πλευρό του Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη.

Η ίδια η Ελένη Μενεγάκη επιλέγει να ρίξει την αυλαία στα τέλη του ερχόμενου Ιούνη. Μέχρι… όποτε…

“Δεν θα με δείτε κάπου την επόμενη σεζόν γιατί είναι μια ευκαιρία και για μένα να κάνω πράγματα που δεν έκανα. Πράγματα που δεν έκανα όταν ήμουν πολύ μικρότερη σε ηλικία. Πράγματα που μπορεί να είναι απλά, που μπορεί εσείς να τα κάνετε. Ο καθένας μας μέσα στο μυαλό του μπορεί να κρατάει ένα μικρό κομματάκι που μπορεί να είναι αυτό που δεν έζησε, αυτό που δεν πήρε, αυτό που δεν γεύτηκε, για μένα είναι αυτό. Είναι και αυτό αχαρτογράφητα νερά, δεν ξέρω πώς είναι. Δεν έχω ιδέα.

Αυτό που ξέρω είναι ότι οι σκέψεις μου έχουν πάει μέχρι την επόμενη σεζόν. Η επόμενη σεζόν θέλω να με βρει ελεύθερη. Θέλω να με βρει να δοκιμάζομαι σε κάτι που δεν έχω ξανακάνει. Εδώ (σ.σ. στην καρδιά της) θα είστε πάντα όλοι και κάποια στιγμή θέλω να πιστεύω ότι θα τα ξαναπούμε”.