Ιανουαρίου 31, 2023

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Το μυθικό ποσό, για την παρουσίαση "εκπομπής μόδας" στην Κάτια Ζυγούλη

Η πρόταση έγινε στην Κάτια Ζυγούλη, από την εταιρία παραγωγής την οποία συνεργάζεται ο Σάκης Ρουβάς, είναι ήδη στο πρόγραμμα της ΕΡΤ2 τα τελευταία δύο χρόνια με τίτλο «Ιστορίες Μόδας» και παρουσιάστρια ήταν η Σάντυ Τσαντάκη.

Η σύμβαση εγκρίθηκε από το διοικητικό συμβούλιο και βρίσκεται αναρτημένη στην διαύγεια.

Όπως αναγράφεται στη σύμβαση, η εκπομπή αποτελείται από συνολικά 20 επεισόδια με το καθένα από αυτά να διαρκεί 45′ και να κοστίζει 8.982 ευρώ+ ΦΠΑ. Το συνολικό κόστος της παραγωγής της ανέρχεται στα 179.645 ευρώ.

Μιλάμε για τέτοια ποσά ενώ την ίδια ώρα κλείνουν τμήματα σε παιδιατρικά νοσοκομεία και ακυρώνονται χημειοθεραπείες λόγω έλλειψης φαρμάκων σε πολλές περιοχές της Ελλάδας…

«Όσο συμπαθής και να μας είναι η εν λόγω κυρία, τόσο αντιπαθής μπορεί να γίνει στο ευρύ κοινό, από την στιγμή που έχουν ταχθεί σαν οικογένεια υπέρ των φιλανθρωπιών και γενικά ανήκουν στα δημόσια πρόσωπα που βοηθούν και βρίσκονται δίπλα σε όλους όσους  έχουν ανάγκη…
Στην ουσία η οικογένεια Ρουβά  φιλανθρωπεί, με τα χρήματα από τους πολίτες που πληρώνουν την κυρία Ζυγούλη εφόσον η εκπομπή βρίσκεται στην δημόσια τηλεόραση».