Ιανουαρίου 31, 2023

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Σε σοβαρή εγχείρηση υποβλήθηκε ο Νίκος Πορτοκάλογλου

«Δύο δύσκολες εβδομάδες με αφόρητους πόνους»

Ο αγαπημένος Νίκος Πορτοκάλογλου βρίσκεται  σε περίοδο αποθεραπείας μετά από επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε σύμφωνα με το μήνυμα που έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ενημερώνοντας όσους τον ακολουθούν.  
«Δύο πολύ δύσκολες εβδομάδες με αφόρητους πόνους, εγχείρηση στη σπονδυλική στήλη και τώρα αργή και σταθερή ανάρρωση! Ανυπομονώ να ξαναβρεθούμε αγαπημένοι μου» αυτή ήταν η δημοσίευση του Νίκου Πορτοκάλογλου.

Την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου, ο καλλιτέχνης υποβλήθηκε στο σχετικό χειρουργείο και με ανάρτηση του στο Instagram ανέφερε τα εξής  «ευχαριστώ από καρδιάς για τις αμέτρητες ευχές! Η αγάπη σας είναι το καύσιμο για το μικρό μου τρένο. Κλείνω κι έρχομαι».

Η αποθεραπεία της επέμβασης του Νίκου Πορτοκάλογλου θα τον κρατήσει μακριά από τις εμφανίσεις του τόσο στο Γυάλινο Θέατρο στην Αθήνα, όσο και στον Μύλο στην Θεσσαλονίκη μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο την Παρασκευή 6 Μαρτίου” αναφέρθηκε στο νέο μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό.