Άλμα Ζωής: Πρόγραμμα Pink the City 2022

 

 

 

Η ώρα σήμανε… την Κυριακή 23 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί και πάλι, μετά από 2 χρόνια σιωπής, ο μεγάλος Περίπατος Ζωής ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Ο Σύλλογος Γυναικών με καρκίνο μαστού – «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας «βάφει» ξανά την πόλη ροζ για να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει για την νόσο και να αναδείξει την τεράστια αξία και σημασία της πρόληψης/έγκαιρης διάγνωσης.

Ο περίπατος θα ξεκινήσει στις 11.30πμ από τα Ψηλαλώνια, όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια, και θα καταλήξει στον Μόλο της Αγίου Νικολάου, αφού διασχίσει την Γούναρη, την Ρήγα Φερραίου και την Αγίου Νικολάου.

Με την εκδήλωση αυτή κορυφώνονται, αλλά δεν ολοκληρώνονται, οι δράσεις του συλλόγου για τον μήνα Οκτώβριο, μήνα διεθνώς αφιερωμένο στην ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού. Οι δράσεις θα ολοκληρωθούν με την εθελοντική αιμοδοσία στην μνήμη της εκλιπούσας προέδρου του Συλλόγου, Λιολιώς Κολυπέρα, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Καραμανδανείου «ο Άγιος Στυλιανός».

Το πρόγραμμα θα παρουσιάσει η Πρέσβειρα Τιμής του Pink the City, κα Χριστίνα Λαμπίρη, με ταυτόχρονη διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική από το Κέντρο Ελληνικής Νοηματικής Talking Hands, και έχει ως εξής:

 

 

 

 

 

 

 

 

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής θα προπορεύονται η Χορευτική Ομάδα της Μαρίας Σιολέ «Rising Flames» και το Σύνολο Κρουστών τάξης Γιώργου Λαμπράκου Ωδείου Πολυφωνικής Χορωδίας Πάτρας.

Άφιξη: Μόλος της Πάτρας

ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ:

 

 

 

 

Ο Σύλλογος «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας σας προσκαλεί όλους την Κυριακή 23 Οκτωβρίου από τις 10.30 πμ στα Ψηλαλώνια να «βάψουμε» και φέτος την Πάτρα ροζ.

Οι εγγραφές συνεχίζονται στο περίπτερο της πλ. Γεωργίου μέχρι το Σάββατο, 22 Οκτωβρίου, στις 17.00 και στα γραφεία του Συλλόγου (Γούναρη 37, 4 ος όροφος), καθημερινές 9:00 – 17:00.