Φεβρουαρίου 12, 2026

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Ραντεβού από σήμερα για τους πολίτες ηλικίας 30-34 ετών και με τα τέσσερα διαθέσιμα εμβόλια

Διαθέσιμα όλα τα εμβόλια για τους 30 – 34 άνοιξε η πλατφόρμα στο emvolio.gov.gr, από σήμερα θα μπορεί να κλείνουν ραντεβού η συγκεκριμένη ηλιακή ομάδα και για τα τέσσερα εμβόλια, Pfizer, Moderna, AstraZeneca και Johnson & Johnson.  

Από την Τετάρτη 26 Μαΐου έχει άνοιξε η πλατφόρμα για να κλείνει ραντεβού και για τα τέσσερα διαθέσιμα εμβόλια, η ηλικιακή ομάδα 35-39. Ενώ προηγουμένως είχε προηγηθεί στις 21 Μαΐου, το άνοιγμα της πλατφόρμας  για τους πολίτες της ηλικιακής ομάδας 40-44  και για τα τέσσερα διαθέσιμα εμβόλια. 

Σήμερα  εμβολιάζονται πολίτες άνω των 18 ετών  με το μονοδοσικό της Johnson & Johnson, πολίτες άνω των  30 ετών με όλα τα διαθέσιμα εμβόλια, πολίτες με υποκείμενα νοσήματα υψηλού και αυξημένου κινδύνου, εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας, εκπαιδευτικοί γενικής εκπαίδευσης.  

Ο εμβολιασμός κατά της covid-19 στην Ελλάδα προχωρά με γρήγορους ρυθμούς. 

Η Επιχείρηση «Ελευθερία» και η επιχείρηση «Γαλάζια Ελευθερία», προχωρούν κανονικά και σύμφωνα με τον προγραμματισμό και αυτό αποτυπώνεται και στον επταήμερο κυλιόμενο μέσο όρο εμβολιασμών ανά 100.000 κατοίκους, όπου η Ελλάδα έχει περάσει πλέον στην τρίτη θέση μεταξύ 27 χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.Στο ποσοστό του πληθυσμού που έχει ολοκληρώσει τον εμβολιασμό του η Ελλάδα είναι στην πέμπτη θέση από τις 27 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.