Φεβρουαρίου 12, 2026

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Επανεκλογή του Θανάση Παπαθανάση στη θέση του Προέδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας

 

 

Με ισχυρή εντολή και αυξημένα ποσοστά επανεξελέγη Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας ο Θανάσης Παπαθανάσης, επιβεβαιώνοντας την εμπιστοσύνη των φαρμακοποιών του νομού στο πρόσωπό του και στο έργο του.
 
Στις εκλογές, ο συνδυασμός του «Ενωμένοι Φαρμακοποιοί» εξασφάλισε και τις 9 έδρες του Διοικητικού Συμβουλίου, ενώ για την Αντιπροσωπεία στον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο ο Θανάσης Παπαθανάσης κατέλαβε την πρώτη θέση με τεράστια πλειοψηφία εκλέγοντας ο συνδυασμός του συνολικά 2 από τους 3 αντιπροσώπους του Συλλόγου στο κορυφαίο όργανο των φαρμακοποιών.
 
Μετά την εκλογή του ο κ. Παπαθανάσης δήλωσε:
 
«Η ευθύνη είναι μεγάλη. Η εμπιστοσύνη των συναδέλφων μου δίνει τη δύναμη να συνεχίσω να τους υπηρετώ και να τους εκπροσωπώ με ακόμη μεγαλύτερη αφοσίωση και πάθος. Προχωράμε ενωμένοι, με σχέδιο, για έναν Σύλλογο πιο ισχυρό, πιο σύγχρονο και πάντα δίπλα στον φαρμακοποιό και στην κοινωνία της Αιτωλοακαρνανίας που υπηρετούμε»