Δόγμα Λιβανού: «Το μαχαίρι στο κόκκαλο, τέρμα στην ανομία στον αγροτικό τομέα. Έλεγχοι σε όλους και παντού»

 

«Το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκκαλο. Τέρμα στην ανομία στον αγροτικό τομέα. Μόνος στόχος η δίκαιη κατανομή των αγροτικών ενισχύσεων» δήλωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιος Λιβανός.

Με εντολή Λιβανού ο ΟΠΕΚΕΠΕ διεξαγάγει σαρωτικούς ελέγχους για τον εντοπισμό περιπτώσεων μη ορθής διαχείρισης των αγροτικών ενισχύσεων. Οι έλεγχοι αυτοί απόδωσαν ήδη καρπούς, αφού εντοπίστηκαν:

 

 

 

 

Οι έλεγχοι αυτοί του ΟΠΕΚΕΠΕ έρχονται σε συνέχεια του δόγματος των συνεχών και διαδοχικών ελέγχων που εφαρμόζει ο Υπουργός Σπήλιος Λιβανός, προκειμένου να υπάρχει δικαιοσύνη και διαφάνεια στον αγροτικό τομέα.

 

Ενδεικτικά αναφέρονται:

 

 

 

 

Οι έλεγχοι θα είναι συνεχείς, σε όλους και παντού.