Ίσως κάποιες φορές, οι ίδιοι οι εκπαιδευτικοί είναι αυτοί που παίζουν το σημαντικότερο ρόλο, όχι μόνο στην μεταλαμπάδευση των γραμμάτων στην τάξη, αλλά και στην σωστή οργάνωση και εύρυθμη λειτουργία ενός σχολείου.
Το 6ο Δημοτικό σχολείο Μεσολογγίου, οι μαθητές, ακόμη και οι γονείς, είναι από τους πιο τυχερούς, μιας και η Διευθύντριά του θεωρείτε από τις πιο άξιες και πρωτοπόρες εκπαιδευτικούς. Ο λόγος φυσικά γίνεται για την κυρία Φωτεινή Ντάνου, την οποία είχα την τύχη να γνωρίσω από το 2ο Δημοτικό.

Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω άλλους εκπαιδευτικούς, την θεωρώ δραστήρια και άξια καθώς είναι μια εκπαιδευτικός με επιμονή και όραμα για ένα σχολείο θελκτικό στους μαθητές από κάθε άποψη, (προγραμμάτων, υλικοτεχνικής υποδομής, συναισθηματικής στήριξης, ανάληψη πρωτοβουλιών)..
Η κ. Ντάνου είχε κάνει κάποιες αιτήσεις, ώστε να καλυφθούν κάποιες ανάγκες του Σχολείου της και σήμερα το 6ο Δημοτικό παρέλαβε 2 έδρες, 20 θρανία και 40 καρεκλάκια!
Στο σημείο αυτό ευχαρίστησε θερμά τον κ. Νίκο Παπαγεωργίου, ο οποίος συνέβαλε ουσιαστικά σε αυτό!
Επίσης στα πλαίσια του προγράμματος "ψηφιακό σχολείο για όλους" παρέλαβαν και 3 ταμπλετ, δωρεά από το ίδρυμα Μποδοσάκη και τον Όμιλο Olymbia.
Όπως ανέφερε η ίδια, οι ανάγκες του σχολείου ήταν άμεσες και συμπλήρωσε πως τίποτε δεν χάθηκε. Προσπαθούμε να δίνουμε ελπίδα και όνειρο στην κοινωνία!!!










