Μακρυνεία: Νυχτερινή φωτιά αποφεύχθηκε χάρη στην επέμβαση της Πυροσβεστικής

 

 

Συναγερμός με νυχτερινή φωτιά που ξέσπασε στη Μακρυνεία, αλλά χάρη στην άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής και των συνεργείων του Δήμου Αγρινίου αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

 

Η φωτιά εκδηλώθηκε χθες το βράδυ, λίγο πριν τις 22:00, στον οικισμό Γουργολιτσέικα, που βρίσκεται ανάμεσα στον Άνω και τον Κάτω Κερασόβο.

Σε σχετική ανάρτηση ο πρόεδρος της κοινότητας του Κάτω Κερασόβου, Ηλίας Ζαλοκώστας αναφέρει:

 
 
 

Κάποιες φορές η αιτία δεν είναι το ανθρώπινο χέρι.. Σήμερα ήταν η σειρά μας να βρεθούμε αντιμέτωποι με φωτιά.. Ευτυχώς αποφύγαμε τα χειρότερα και αυτό χάρη στη μεγάλη κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου και το Πυροσβεστικό Σταθμό Γαβαλους που έφτασαν άμεσα στο σημείο!

 

Ενα μεγάλο ευχαριστώ στο Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου στον Αντιδήμαρχο Αυτεπιστασίας Giannis Basileioy και τον Mimis Skordopoulos για την άμεση κινητοποίηση και ενίσχυση στο σημείο της φωτιάς με 4 μηχανήματα jcb και 3 υδροφόρες του Δήμου καθώς και τους χειριστές των μηχανημάτων !

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο συνάδελφο από τον Αστυνομικό Σταθμό Γαβαλους που ήρθε για να ρυθμίσει τη κυκλοφορία στο σημείο!

 

Βίντεο  https://www.youtube.com/shorts/l6GDCoaF6l4?feature=share 

 

Και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συγχωριανούς μου καθώς και στο Πρόεδρο του Άνω Κερασοβου Nikos Gkouvras που ήρθαν να βοηθήσουν εθελοντικά στη κατάσβεση της φωτιάς!

 

 

 

https://sinidisi.gr/